جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

معرفی کتاب «۱۰ گونه نوآوری»

  • کد خبر: ۵۹۵۸۰
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
معرفی کتاب «۱۰ گونه نوآوری»
سال‌ها پیش گروهی در پی این سؤال تشکیل شد که چه کار کنیم تا پروژه‌های نوآوری به جای شکست طعم موفقیت را بچشند. ثمره ۳۰ سال تلاش برای پاسخ به این پرسش، تولد کتابی بود به نام «۱۰ گونه نوآوری». ین کتاب همه ساختار ذهنی شما از نوآوری را درهم می‌شکند و ممکن است با یک بار مطالعه، شما را در دریای اطلاعات و مثال‌های مربوط به نوآوری غرق کند. در واقع، نویسندگان آن دور هم جمع شده اند تا ۱۰ گونه نوآورى را خلق کنند.
شهرآرانیوز - نوآوری یکی از مفاهیمی است که در سال‌های گذشته با دنیای کسب و کار‌های نوپا و استارت آپی بسیار عجین شده است. به طور کلی، نقش دانش و مهارت‌های فناورانه در کنار خلاقیت و نوآوری در موفقیت کسب وکار بسیار مهم است. با این حال، بسیاری از افراد نوآوری را با اختراع اشتباه می‌گیرند. ممکن است نوآورى دربرگیرنده اختراع باشد ولى به عوامل دیگرى نیز نیازمند است. نوآوری در ذهن خیلی‌ها چهارچوبی از پیش تعیین شده است که به ابتکار عمل در محصول یا خدمت ارائه شده خلاصه می‌شود، اما این همه ماجرا نیست. شاید همین جا اولین دلیل ناکامی در بسیاری از نوآوری هایمان مشخص شود.

سال‌ها پیش گروهی در پی این سؤال تشکیل شد که چه کار کنیم تا پروژه‌های نوآوری به جای شکست طعم موفقیت را بچشند. ثمره ۳۰ سال تلاش برای پاسخ به این پرسش، تولد کتابی بود به نام «۱۰ گونه نوآوری».

این کتاب همه ساختار ذهنی شما از نوآوری را درهم می‌شکند و ممکن است با یک بار مطالعه، شما را در دریای اطلاعات و مثال‌های مربوط به نوآوری غرق کند. در واقع، نویسندگان آن دور هم جمع شده اند تا ۱۰ گونه نوآورى را خلق کنند.

لری کیلی، رایان پیکل، برایان کوئین و هلن والترز، نویسندگان این کتاب، نوآوری را به محصول یا خدمت شما محدود نمی‌دانند، بلکه نوآوری می‏ تواند در بخش کوچکی از فرایند سازمان نیز اتفاق بیفتد. نویسندگان کتاب با سال‏‌ها تحقیق و زیر ذره بین قرار دادن سازمان‏‌ها و نمونه‏‌های مختلف،  ۱۰ گونه متفاوت از نوآوری و ترکیبات مختلف آن را به صورتی ساده و کاربردی ارائه می‏ کنند. آن‌ها سعی کرده ‏اند با قاعده‏‌مند کردن راه ‏های خلق و ارائه و به نتیجه رساندن ایده ها، میزان موفقیت پروژه ‏های نوآوری و کسب‏ وکار را افزایش دهند.

محور کتاب «۱۰ گونه نوآوری» حول یک اکتشاف واقع شده است. نویسندگان کتاب عقیده دارند ۱۰ گونه نوآوری متفاوت از یکدیگر وجود دارد و همواره نیز وجود داشته است، نوآوری‌هایی که نیاز است با رعایت برخی ملاحظات با یکدیگر هماهنگ شوند تا بتوانند نوآوری تغییردهنده‌ای را به وجود بیاورند.

کتاب چهارچوب‌های بی نظیری پیش رویتان می‌گذارد تا به شما کمک کند نقش نوآوری در کسب وکارتان را از نو تعریف کنید و کیفیت بحث‌های نوآوری را از هنری مرموز به علمی کاربردی ارتقا دهید.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->